Medarbeiderne våre

CyberFortress ble ikke skapt bare ved å kombinere det beste innen backup- og gjenopprettingsløsninger. Vi har også samlet reflekterte og talentfulle ledere kjennetegnet ved bransjeerfaring, innovasjon og gode resultater.Bret Piatt

administrerende direktør

Bret er karriereteknolog med flere tiårs erfaring i roller som spenner fra praktisk forskning og utvikling til ledelse og styreverv. Han er administrerende direktør i CyberFortress, som er et globalt selskap som leverer backup bygd for verdens beste gjenoppretting. Tidligere var han administrerende direktør og styreleder i Jungle Disk (nå er en del av CyberFortress) som han var med og opprettet mens han jobbet i Rackspace.  

Som daglig leder i Rackspace hadde Piatt ansvaret for en SaaS-bedrift bestående av 300 personer, 75000 kunder og med en årlig omsetning på halvannen milliard kroner. Han jobbet med fusjoner og oppkjøp i forretningsutviklings- og strategiavdelingen, ledet åndsverkkomiteen, og var med og skapte førsteutkastet til OpenStack; en av verdens mest vellykkede åpen-kilde-programvarer. Bret har også hatt stillinger som produktleder og ingeniør hos AT&T. Dette inkluderte fusjonsintegrering av AT&Ts globale, administrerte brannmurtjeneste, som ble kåret til bransjeledende i Gartner MSSP Magic Quadrant.

Ved å involvere seg i blant annet TechBloc og handelskammeret i San Antonio, deltar Piatt aktivt i hjembyens arbeid med å bli en teknologisk foregangsby.

Seema Chacko

økonomidirektør

Seema, CyberFortress CFO, er en højt anset finansiel professionel i cloud- og softwareteknologisamfundene. Tidligere havde hun samme post for Jungle Disk. Hun har fungeret som CFO hos Scaleworks, vicepræsident for økonomi og regnskab hos Propel Financial Services og haft flere finansielle roller hos Rackspace. I løbet af sin karriere har hun med succes opbygget skalerbare, vækstorienterede økonomi- og regnskabsteams, der havde et særligt fokuseret partnerskab med deres virksomheder.

William Alberts

juridisk rådgiver

Williams stilling i CyberFortress er den samme som han tidligere hadde i Jungle Disk. I tillegg var han rådgiver, viseadministrerende og fullmektig i den juridiske avdelingen i Rackspace. Det utvidet han den juridiske avdelingen fra fire til 45 ansatte, og ledet arbeidet med å børsnotere Rackspace i 2008, og det private oppkjøpet på over 4 milliarder kroner i 2016. Før dette var Williams juridisk rådgiver hos Atkin, Gump, Strauss, Hauser and Field, LLP, som er et globalt advokatbyrå med over 900 advokater. Der spesialiserte han seg innen eierstyring og selskapsledelse, fusjoner og oppkjøp, og verdipapirrett.   

John Garza

Visepresident salg og markedsføring

John kommer til CyberFortress fra Jungle Disk, hvor han hadde rollen som Director of Customer Experience, og brukte mer enn et tiår med IT-erfaring for å forme kundeopplevelsen. Før Jungle Disk fungerte han som salgsleder i USA for Rackspace Cloud Office, hvor han ledet et mangfoldig team av fagfolk fra nettprat til bedriftsrepresentanter. Mens han var der, hadde han tilsyn med teamene for Infrastructure Cloud Solutions og Qualification. John tilbrakte også fire år i finansnæringen, og betjente eiendomskunder hos Countrywide Financial and Accredited Home Lenders

Amanda Matthews

Visepresident kundeerfaring

Amanda fungerer som Vice President Customer Experience, etter å ha hatt stillingen som visepresident for forretningsdrift for Jungle Disk. Hun har en imponerende historie for å overgå mål og posisjonere virksomheter for å lykkes ved å bygge høyt dyktige team dedikert til operasjonell fortreffelighet. Før Jungle Disk ledet hun flere kundestøtteteam hos Rackspace med fokus på å heve kundeopplevelsen. Hun har en medfødt evne til raskt å identifisere og aktualisere ideer, ved å bruke kloke strategier for å maksimere organisatoriske evner, drift, tjenestetilbud og teamytelse.

Scott Graham

viseadministrerende driftsdirektør

Scotts stilling i CyberFortress er den samme som han før hadde i Jungle Disk. Han var tidligere viseadministrerende for nettverksdrift og kundeservice for skybackup i J2 Global, og hadde ansvaret for tekniske skytjenester og over 100 datasentre over hele verden. Før J2 var han sjef for bedriftsnettverkstjenestene hos iRobot der han ledet skymigreringen av alle virksomhetskritiske databehandlingsprogrammer. Scott har mer enn 30 års erfaring med nettverksledelse og skystrategier for globale selskaper. 

Vi vokser

Ser du etter ny jobb?

De personlige opplysningene du gir til CyberFortress skal behandles i samsvar med bestemmelsene i personvern for jobbsøkere og personvernerklæringen. Innimellom sender vi deg annen informasjon om datainnhenting, databruk og datadeling.

Søk

Type and hit ‘Enter’ to search.