Medarbeiderne våre

CyberFortress ble ikke skapt bare ved å kombinere det beste innen backup- og gjenopprettingsløsninger. Vi har også samlet reflekterte og talentfulle ledere kjennetegnet ved bransjeerfaring, innovasjon og gode resultater.Bret Piatt

administrerende direktør

Bret er karriereteknolog med flere tiårs erfaring i roller som spenner fra praktisk forskning og utvikling til ledelse og styreverv. Han er administrerende direktør i CyberFortress, som er et globalt selskap som leverer backup bygd for verdens beste gjenoppretting. Tidligere var han administrerende direktør og styreleder i Jungle Disk (nå er en del av CyberFortress) som han var med og opprettet mens han jobbet i Rackspace.  

Som daglig leder i Rackspace hadde Piatt ansvaret for en SaaS-bedrift bestående av 300 personer, 75000 kunder og med en årlig omsetning på halvannen milliard kroner. Han jobbet med fusjoner og oppkjøp i forretningsutviklings- og strategiavdelingen, ledet åndsverkkomiteen, og var med og skapte førsteutkastet til OpenStack; en av verdens mest vellykkede åpen-kilde-programvarer. Bret har også hatt stillinger som produktleder og ingeniør hos AT&T. Dette inkluderte fusjonsintegrering av AT&Ts globale, administrerte brannmurtjeneste, som ble kåret til bransjeledende i Gartner MSSP Magic Quadrant.

Ved å involvere seg i blant annet TechBloc og handelskammeret i San Antonio, deltar Piatt aktivt i hjembyens arbeid med å bli en teknologisk foregangsby.

Nathan Anderson

teknologidirektør

Nathan er en høyt respektert bransjeveteran med inngående ekspertise innen programvareutvikling for skyen, cybersikkerhet, compliance og sikkerhet. Tidligere var han teknologisjef i Jungle Disk, og før dette fungerte Nathan som viseadministrerende DevOps-direktør i Chargify, og han var sjef for programvareutvikling og DevOps i ClearDATA. Han tilbrakte også 15 år hos Rackspace som henholdsvis utviklings- og produktdirektør. Nathan fokuserer på skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi, og han har en lidenskap for å utvikle engasjerte medarbeidere som motiveres av å gjøre kundenes liv enklere.

Nick Nelson

omsetningsansvarlig

Nick var tidligere vekstsjef i J2 Global hvor han førte tilsyn med skyavdelingens budsjett på nesten seks milliarder kroner. Før dette var han en av grunnleggerne av og strategisjef i StackPath, hvor han ledet oppkjøpet og integrasjonen av seks selskaper med til sammen en million kunder globalt. Nick har inngående erfaring med generiske toppdomener for selskaper som Amazon og Rightside Group. Han satte sitt preg på Amazon ved å lansere selskapets generiske toppdomeneprogram, og i Rightside Group lanserte han mer enn 20.

Seema Chacko

økonomidirektør

Seema er en høyt ansett økonom innen sky- og programvareteknologien. Tidligere hadde hun samme stilling hos Jungle Disk. Hun har vært økonomisjef i Scaleworks, viseadministrerende økonomi- og regnskapsdirektør i Propel Financial Services, og innehatt flere økonomistillinger i Rackspace. I løpet av karrieren har hun med stort hell utviklet skalerbare, vekstorienterte økonomi- og regnskapsteam som var spesielt delaktige i bedriftene sine.  

William Alberts

juridisk rådgiver

Williams stilling i CyberFortress er den samme som han tidligere hadde i Jungle Disk. I tillegg var han rådgiver, viseadministrerende og fullmektig i den juridiske avdelingen i Rackspace. Det utvidet han den juridiske avdelingen fra fire til 45 ansatte, og ledet arbeidet med å børsnotere Rackspace i 2008, og det private oppkjøpet på over 4 milliarder kroner i 2016. Før dette var Williams juridisk rådgiver hos Atkin, Gump, Strauss, Hauser and Field, LLP, som er et globalt advokatbyrå med over 900 advokater. Der spesialiserte han seg innen eierstyring og selskapsledelse, fusjoner og oppkjøp, og verdipapirrett.   

Amanda Matthews

viseadministrerende driftsdirektør

Amandas stilling i CyberFortress er den samme som hun tidligere hadde i Jungle Disk. Hun har en imponerende merittliste som bedriftsrådgiver, og har hjulpet mange selskaper med å lykkes, blant annet ved å sette sammen team av høyst begavede og dedikerte medarbeidere. Før Jungle Disk var hun kundeservicesjef med stort brukeropplevelsesfokus hos Rackspace. Hun har en medfødt evne til å raskt identifisere og realisere ideer ved hjelp av skarpsindige strategier som får maksimalt ut av virksomheten. 

John Garza

viseadministrerende kundeopplevelsesdirektør

John kom til CyberFortress fra Jungle Disk hvor han hadde en lignende stilling og opparbeidet seg over ti års IT- og kundeopplevelseserfaring. Før Jungle Disk hadde han avdelingsansvar som blant annet salgssjef i Rackspaces skykontor i USA, der hans sammensatte og dyktige medarbeiderteam gikk fra kundeservicechat til å være salgsrepresentanter i felten. John var også fire år i finansbransjen hvor jobbet med eiendomskunder i Countrywide Financial and Accredited Home Lenders.

Scott Graham

viseadministrerende driftsdirektør

Scotts stilling i CyberFortress er den samme som han før hadde i Jungle Disk. Han var tidligere viseadministrerende for nettverksdrift og kundeservice for skybackup i J2 Global, og hadde ansvaret for tekniske skytjenester og over 100 datasentre over hele verden. Før J2 var han sjef for bedriftsnettverkstjenestene hos iRobot der han ledet skymigreringen av alle virksomhetskritiske databehandlingsprogrammer. Scott har mer enn 30 års erfaring med nettverksledelse og skystrategier for globale selskaper. 

Vi vokser

Ser du etter ny jobb?

De personlige opplysningene du gir til CyberFortress skal behandles i samsvar med bestemmelsene i personvern for jobbsøkere og personvernerklæringen. Innimellom sender vi deg annen informasjon om datainnhenting, databruk og datadeling.

Type and hit ‘Enter’ to search.